Elizabeth David
English Bread and Yeast Cookery
Buch
A new edition of the classic cookbook, first published in 1977, when David won the Glenfiddich Writer of the Year Award for it. Full of bread and cake recipes, it also provides an insight into an interesting and informative home-baker, as well as a history of bread-making from Exodus onwards.
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-906502-87-4
- EAN: 9781906502874
- Produktnummer: 7250717
- Verlag: Grub Street Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 624 S.
- Masse: H20.5 cm x B14.0 cm x D4.5 cm 898 g
- Gewicht: 898
- Sonstiges: General (US: Trade)
39 weitere Werke von Elizabeth David:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.