Produktbild
Stuart Walton

The Devil's Dinner

A Gastronomic and Cultural History of Chili Peppers

Buch

Stuart Walton's The Devil's Dinner looks at the history of hot peppers, their culinary uses through the ages, and the significance of spicy food in an increasingly homogenous world.The Devil's Dinner is the first authoritative history of chili peppers. There are countless books on cooking with chilies, but no book goes into depth about the biological, gastronomical, and cultural impact this forbidden fruit has had upon people all over the world. The story has been too hot to handle.A billion dollar industry, hot peppers are especially popular in the United States, where a superhot movement is on the rise. Hot peppers started out in Mexico and… Mehr

CHF 35.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-250-16320-2
  • EAN: 9781250163202
  • Produktnummer: 25399091
  • Verlag: St Martin's Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H14.6 cm x B21.7 cm x D2.7 cm 394 g
  • Gewicht: 394
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

Über den Autor


Stuart Walton

36 weitere Werke von Stuart Walton:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.