James Carter
Key areas for operational improvement
At a franchise of Domino's pizza
Buch
Document from the year 2013 in the subject Business economics - Supply, Production, Logistics, , language: English, abstract: This report highlights key areas for operational improvement at a franchise of Domino's pizza. These improvements have been suggested based on instore visits, data gathering and interviews with employees and managers. The improvements will allow the store to increase customer satisfaction and reduce production and delivery times inline with Domino's' core values.
CHF 18.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-3-656-43668-3
- EAN: 9783656436683
- Produktnummer: 14949988
- Verlag: Grin Verlag
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 24 S.
- Masse: H21.1 cm x B0.4 cm x D1.2 cm 48 g
- Auflage: 2. Auflage
- Gewicht: 48
100 weitere Werke von James Carter:
At a franchise of Domino's pizza
Ebook (PDF Format)
CHF 17.00
At a franchise of Domino's pizza
Ebook (EPUB Format)
CHF 307.00
At a franchise of Domino's pizza
Ebook (PDF Format)
CHF 757.55
At a franchise of Domino's pizza
Ebook (EPUB Format)
CHF 30.95
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.