Olives, Anchovies, and Capers: The Secret Ingredients of the Mediterranean Table
Olives, anchovies, and capers are the secret ingredients behind the magical flavors of the Mediterranean. When cooks toss them or a savory anchovy or two into these 50 dazzling recipes, they can instantly capture the sun-drenched tastes of Italy, France, Greece, Tunisia, and Morocco. 32 color photos.
CHF 27.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Beisch, Leigh (Fotogr.)
- ISBN: 978-0-8118-2494-1
- EAN: 9780811824941
- Produktnummer: 9380129
- Verlag: Chronicle Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 132 S.
- Masse: H21.2 cm x B16.2 cm x D2.1 cm 481 g
- Gewicht: 481
- Sonstiges: Ab 13 - 22 J.
13 weitere Werke von Georgeanne Brennan:
Bewertungen
Anmelden