Produktbild
Jennifer Katzinger

Gluten-Free & Vegan Bread

Artisanal Recipes to Make at Home

Buch

This cookbook contains more than 60 recipes for yeasted breads, fougasse, flatbreads, sweet breads, sourdough, quick breads, savory breads, and sandwich breads.

CHF 29.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Barnard, Kathryn
  • ISBN: 978-1-57061-780-5
  • EAN: 9781570617805
  • Produktnummer: 12488665
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H20.3 cm x B16.9 cm x D1.5 cm 454 g
  • Abbildungen: Farb. Abb.
  • Gewicht: 454

Über den Autor


Jennifer Katzinger is the former owner of the popular Seattle gluten-free and vegan Flying Apron Bakery (www.flyingapron.com). She is the author of Flying Apron's Gluten-Free & Vegan Baking Book (2009) and Gluten-Free & Vegan Holidays (October 2011). The author makes her home in Seattle, WA.

7 weitere Werke von Jennifer Katzinger:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.