Wei (Hrsg.) Chen
Lactic Acid Bacteria
Omics and Functional Evaluation
Ebook (PDF Format)
This book discusses the latest research and new techniques in the field of lactic acid bacteria, including comparative genomics, transcriptomics, proteomics and metabolomics. It also introduces the omics and functional evaluation in detail and shows the links between lactic acid bacteria and gut health and host immunity. Summarizing the biotechnological advances in lactic acid bacteria for food and health, it is a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of food microbiology, bioengineering, food science, nutrition and health.
CHF 118.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-981-1378-32-4
- EAN: 9789811378324
- Produktnummer: 32322497
- Verlag: Springer
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Plattform: PDF
- Masse: 4'660 KB
Über den Autor
Dr. Wei Chen is a Professor at the School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China.
21 weitere Werke von Wei (Hrsg.) Chen:
Omics and Functional Evaluation
Ebook (PDF Format)
CHF 91.00
Omics and Functional Evaluation
Ebook (PDF Format)
CHF 240.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.