Leo M. L. (Hrsg.) Nollet
Food Analysis by HPLC
Ebook (PDF Format)
For food scientists, high-performance liquid chromatography (HPLC) is a powerful tool for product composition testing and assuring product quality. Since the last edition of this volume was published, great strides have been made in HPLC analysis techniques-with particular attention given to miniaturization, automatization, and green chemistry. Tho
CHF 349.60
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4398-3085-7
- EAN: 9781439830857
- Produktnummer: 14493065
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 1078 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 23'680 KB
- Auflage: 3. Auflage
72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.