Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Food Analysis by HPLC

Ebook (PDF Format)

For food scientists, high-performance liquid chromatography (HPLC) is a powerful tool for product composition testing and assuring product quality. Since the last edition of this volume was published, great strides have been made in HPLC analysis techniques-with particular attention given to miniaturization, automatization, and green chemistry. Tho

CHF 349.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4398-3085-7
  • EAN: 9781439830857
  • Produktnummer: 14493065
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 1078 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 23'680 KB
  • Auflage: 3. Auflage

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.