David (Hrsg.) Watson
Pesticide, Veterinary and Other Residues in Food
Buch
This wide-ranging text sums up the wealth of recent research on assessing the risks from pesticides, veterinary and other residues in food, and effective means for detecting and controlling them.
CHF 374.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-85573-734-1
- EAN: 9781855737341
- Produktnummer: 13339892
- Verlag: Woodhead Pub
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 704 S.
- Masse: H23.9 cm x B16.2 cm x D5.1 cm 1'170 g
- Gewicht: 1170
Über den Autor
Dr D Watson is formerly Head of Branch 5 of the Chemical Safety and Toxicology Division of the UK Food Standards Agency. He has written and edited numerous publications, including the highly-successful Food chemical safety Volume 1: Contaminants and Food chemical safety Volume 2: Additives for Woodhead Publishing and is a Fellow of the Royal Society of Chemistry and the Institute of Biology.
29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.