Produktbild
Jeffrey (Hrsg.) Farber

Retail Food Safety

Ebook (PDF Format)

This book covers not only the basics of retail food safety, but goes into great depth in key areas, including the control of important retail pathogens such as Listeria monocytogenes and foodborne viruses. Many different facets of retail food safety from farm-to-fork are discussed, including Retail Preventive Control Plans, HACCP, and food handler certification and training. Important new areas such as the Global Food Safety Initiative, which offers international recognition of established food safety schemes, are also described in great detail. Sanitation in the retail environment is very complex in nature, and this creates challenges when t… Mehr

CHF 88.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Crichton, Jackie (Hrsg.) / Snyder, O. Peter Jr. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-1550-7
  • EAN: 9781493915507
  • Produktnummer: 17187358
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 193 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'755 KB
  • Auflage: 2014
  • Abbildungen: 4 schwarz-weiße und 6 farbige Abbildungen, 22 schwarz-weiße Tabellen, Bibliographie

Über den Autor


Dr. Jeff Farber is the Director of the Bureau of Microbial Hazards of Health Canada and works in Ottawa, Ontario, Canada Jackie Crichton is a food industry Consultant working in Ottawa, Ontario, Canada Dr. Pete Snyder is the president of Snyder HACCP, a food safety consulting firm, in St Paul, Minnesota.

2 weitere Werke von Jeffrey (Hrsg.) Farber:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.