Produktbild
Paul B. Thompson

From Field to Fork

Food ethics for everyone

Buch

A comprehensive study of food ethics.

CHF 26.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-19-939169-1
  • EAN: 9780199391691
  • Produktnummer: 17744662
  • Verlag: Oxford Academic
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H21.0 cm x B13.8 cm x D2.3 cm 370 g
  • Gewicht: 370

Über den Autor


Paul B. Thompson has been a leading scholar in food ethics for over thirty years. He was present at the founding of three professional societies for food ethics and has served in an advisory capacity for the U.S. National Research Council, the Food and Agricultural Organization of the United Nations, Genome Canada, and Wageningen University and Research Institute in the Netherlands , among others. He edited the Encyclopedia of Food and Agricultural Ethics(Springer) and writes a blog for Thornapple Community Supported Agriculture in Lansing MI.

49 weitere Werke von Paul B. Thompson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.