Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization
Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization provides the mechanisms and experimental procedures for classic to cutting-edge techniques used in protein extraction, purification, and characterization. The author presents the principles and reactions behind each procedure and uses tables to compare the different
CHF 245.10
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Ahmed, Hafiz
- ISBN: 978-0-203-50743-8
- EAN: 9780203507438
- Produktnummer: 31673646
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 408 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 6'395 KB
- Abbildungen: 160 schwarz-weiße Abbildungen, 54 schwarz-weiße Tabellen
8 weitere Werke von Hafiz Ahmed:
Bewertungen
Anmelden