Produktbild
Elizabeth David

Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

Ebook (PDF Format)

The most incredibly sophisticated compendium of all that is good in British cooking by the renowned author of An Omelette and a Glass of Wine (Jeremy Lee, The Guardian). Elizabeth David presents a collection of English recipes using spices, salt, and aromatics. The book includes dishes such as briskets and spiced beef, smoked fish, cured pork and sweet fruit pickles. An emphasis is placed on the influence of India, the Middle East, and the Far East on the English kitchen. David is in her element; the prose sings, and the song is paean to the exotica that she craved. Even her treatment of a subject ordinarily as prosaic as measurements feels… Mehr

CHF 14.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-909808-52-2
  • EAN: 9781909808522
  • Produktnummer: 22563693
  • Verlag: Grub Street Cookery
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 280 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'389 KB

39 weitere Werke von Elizabeth David:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.