New England Seafood Cookbook
New Englanders have been enjoying the bounty of the sea with catches off the Atlantic shoreline longer than any other Americans. From finfish to shellfish, from chowders to stews, this is a collection of the best of the recipes that have appeared in The Boston Globe.
CHF 44.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-57243-895-8
- EAN: 9781572438958
- Produktnummer: 2303462
- Verlag: Triumph Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 144 S.
- Masse: H26.2 cm x B23.0 cm x D1.7 cm 938 g
- Abbildungen: photos
- Gewicht: 938
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Jasper White is a celebrated New England seafood chef and noted cookbook author.
13 weitere Werke von The Boston Globe:
Bewertungen
Anmelden