Produktbild
A. D. Livingston

Jerky

Make Your Own Delicious Jerky And Jerky Dishes Using Beef, Venison, Fish, Or Fowl

Buch

A guide to making high-protein, low-fat - delicious jerky and jerky dishes using beef, venison, fish, or fowl.

CHF 19.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-59921-984-4
  • EAN: 9781599219844
  • Produktnummer: 7316338
  • Verlag: Lyons Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 162 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.9 cm 213 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 213

Über den Autor


A. D. Livingston writes a regular column for Gray's Sporting Journal and is the author of more than a dozen cookbooks, including Cast-Iron Cooking; Cold-Smoking and Salt-Curing Meat, Fish, and Game; The Curmudgeon's Book of Skillet Cooking; Jerky; Sausage; The Freshwater Fish Cookbook; The Whole Grain Cookbook; and On the Grill. He cooks, fishes, hunts, and writes from his home in Wewahitchka, Florida.

29 weitere Werke von A. D. Livingston:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.