Produktbild
Grahame W. (Hrsg.) Gould

Food Preservatives

Buch

For centuries man has treated food to prolong its edible life, and nowadays both traditional and modern preservatives are used widely to ensure the satisfactory maintenance of quality and safety of foods. There continues to be increased public concern about the use of food additives, including preservatives, resulting from a perception that some of them may have deleterious effects on health. However, as eating habits have changed with an emphasis on what has been popularly termed a `healthy diet', there is at the same time a concern that reduction in preservative usage could lead to loss of safety and protection from food poisoning. While so… Mehr

CHF 223.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Russell, Nicholas J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-306-47736-2
  • EAN: 9780306477362
  • Produktnummer: 1818899
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 388 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D2.6 cm 925 g
  • Auflage: 2nd ed. 2003
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 925

4 weitere Werke von Grahame W. (Hrsg.) Gould:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.