Anna Jones
A Modern Way to Eat
BuchCHF 59.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
L024:
Lieferbar in 24 Stunden
Produktdetails
- ISBN: 978-1-60774-803-8
- EAN: 9781607748038
- Produktnummer: 19348780
- Verlag: UK Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H25.3 cm x B19.7 cm x D3.7 cm 1'367 g
- Gewicht: 1367
Über den Autor
ANNA JONES is a cook, writer, and food stylist. She has worked with several well-known chefs--Yotam Ottolenghi, Henry and Tom Herbert (The Fabulous Baker Brothers), Sophie Dahl, Stevie Parle--and has cooked for British royalty and American presidents. She also helped Jamie Oliver create and grow his global food empire, styling, writing, and working behind the scenes. Jones's work has appeared in the Telegraph, Observer Food Monthly, Guardian, Jamie, and Delicious magazines. She lives, writes, and cooks in Hackney, East London.
100 weitere Werke von Anna Jones:
Ebook (EPUB Format)
CHF 12.25
Ebook (EPUB Format)
CHF 26.45
Ebook (EPUB Format)
CHF 26.45
Ebook (EPUB Format)
CHF 24.59
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.