Produktbild
Anna Jones

A Modern Way to Eat

Buch

CHF 59.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-60774-803-8
  • EAN: 9781607748038
  • Produktnummer: 19348780
  • Verlag: UK Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Masse: H25.3 cm x B19.7 cm x D3.7 cm 1'367 g
  • Gewicht: 1367

Über den Autor


ANNA JONES is a cook, writer, and food stylist. She has worked with several well-known chefs--Yotam Ottolenghi, Henry and Tom Herbert (The Fabulous Baker Brothers), Sophie Dahl, Stevie Parle--and has cooked for British royalty and American presidents. She also helped Jamie Oliver create and grow his global food empire, styling, writing, and working behind the scenes. Jones's work has appeared in the Telegraph, Observer Food Monthly, Guardian, Jamie, and Delicious magazines. She lives, writes, and cooks in Hackney, East London.

100 weitere Werke von Anna Jones:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.