Produktbild
Marie Rama

Cooking Basics For Dummies

Ebook (PDF Format)

Whether you want to grill a steak, sauté potatoes, roast a chicken or dress a salad, this book has it covered. The simple recipes, illustrated throughout with colour photos, show you how to cook a huge range of dishes, as well as suggesting the best accompaniments and ways to experiment. The handy binding makes this the most practical guide for your kitchen - so what are you waiting for?!

CHF 24.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Miller, Bryan
  • ISBN: 978-1-119-99691-0
  • EAN: 9781119996910
  • Produktnummer: 13955914
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 316 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 8'341 KB

Über den Autor


Bryan Miller is a former New York Times restaurant critic and the author of numerous cookbooks and restaurant guides. Marie Rama is an independent food and media consultant who has previously worked as a professional pastry chef and recipe developer.

16 weitere Werke von Marie Rama:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.