Produktbild
Tim Hayward

Knife

The Culture, Craft and Cult of the Cook's Knife

Buch

A guide to chef's knives and the attachment, mystique and importance a chef can approach the implement with. Endorsed upon initial release by Anthony Bourdain, Tom Kerridge and Simon Schama.

CHF 26.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78713-369-3
  • EAN: 9781787133693
  • Produktnummer: 29179230
  • Verlag: Hardie Grant Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.4 cm x D2.5 cm 599 g
  • Abbildungen: Farbfotos
  • Gewicht: 599

Über den Autor


Tim Hayward is an award-winning food writer and broadcaster. He writes a regular column for the Financial Times, and is a presenter on BBC Radio 4’s The Food Programme and panellist on The Kitchen Cabinet. He appears regularly on television programmes including Food & Drink and Sunday Brunch. Tim was the editor of the acclaimed Fire & Knives food-writing magazine. In his spare time he runs Fitzbillies restaurant in Cambridge. This is his third book.

20 weitere Werke von Tim Hayward:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.