Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Membrane Processing

Dairy and Beverage Applications

Ebook (PDF Format)

In the last two decades, there have been significant developments in membrane filtration processes for the dairy and beverage industries. The filtration systems can be classified into four main groups: reverse osmosis, nanofiltration, ultrafiltration and microfiltration. The primary objective of this book is to assess critically the pool of scientific knowledge available to the dairy and beverages industry, as a tool for process and product innovation, quality improvement and safety. The book is divided into three main parts. Part I reviews the principals, developments and designs of membrane processes that are mainly used in commercial dairy… Mehr

CHF 154.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-45704-7
  • EAN: 9781118457047
  • Produktnummer: 16380038
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 376 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'081 KB

Über den Autor


A.Y. Tamime is a Consultant in Dairy Science and Technology, Ayr, UK. He is the Series Editor of the SDT's Technical Book Series.

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.