Produktbild
Rachel Brown

Cake Decorating Basics

Tehniques and Tips for Creating Beautiful Cakes

Buch

Cake decorating is a skill that anyone can master with a little guidance. This book aims to give answers to the basic questions that beginners often ask, such as: how do you use a frame; how do you level off a domed cake; how do you cut a dowel and how do you get a modelled figure to sit.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84537-518-8
  • EAN: 9781845375188
  • Produktnummer: 2731808
  • Verlag: IMM Lifestyle Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 128 S.
  • Masse: H23.7 cm x B18.9 cm x D1.5 cm 580 g
  • Gewicht: 580
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Rachel Brown is the owner of two specialist cake decorating shops in Berkshire and also lectures at a local college. Throughout her many years in the business, she has often been asked to write down her tips and experiences; this book is the result.

42 weitere Werke von Rachel Brown:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.