Produktbild
Chloe M (Hrsg.) Gagne

Processed Foods

Quality, Safety Characteristics & Health Implications

Buch

In this book, the authors present current research in the study of the quality, safety characteristics and health implications of processed foods. Topics discussed include novel thermal and non-thermal food processing technologies; persistence of transgenic DNA in processed foods of animal origin; cassava as a source of chemically safe food; transformation of vegetable waste from the food industry into value added products; functional mathematical index (FMI) as an index generator for taming quality as applied to food and processes; nutritional and biological potential of functional foods containing hard-to-cook bean protein hydrolysate; basi… Mehr

CHF 315.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Jones, Daniel B (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-62808-688-1
  • EAN: 9781628086881
  • Produktnummer: 17724393
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 234 S.
  • Masse: H25.9 cm x B18.2 cm x D1.8 cm 592 g
  • Gewicht: 592
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.