Produktbild
William Gervase Clarence-Smith

Cocoa and Chocolate, 1765-1914

Ebook (PDF Format)

Cocoa and Chocolate,1765-1914 focuses on the period from the Seven Years War, to the First World War, when a surge of economic liberalism and globalisation should have helped cocoa producers to overcome rural poverty, just as wool transformed the economy of Australia, and tea that of Japan. The addition of new forms of chocolate to Western diets in the late nineteenth century led to a great cocoa boom, and yet economic development remained elusive, despite cocoa producers having certain advantages in the commodity lottery faced by exporters of raw materials. The commodity chain, from sowing a cocoa bean to enjoying a cup of hot chocolate,… Mehr

CHF 59.35

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-134-60778-5
  • EAN: 9781134607785
  • Produktnummer: 18413368
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 254 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'399 KB

Über den Autor


William Gervase Clarence-Smith (Author)

12 weitere Werke von William Gervase Clarence-Smith:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.