Produktbild
John (Hrsg.) Shi

Functional Food Ingredients and Nutraceuticals

Processing Technologies, Second Edition

Ebook (PDF Format)

The second edition of a bestseller, Functional Food Ingredients and Nutraceuticals: Processing Technologies covers new and innovative technologies for the processing of functional foods and nutraceuticals that show potential for academic use and broad industrial applications. The book includes a number of green separation and stabilization techno

CHF 193.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4822-4065-8
  • EAN: 9781482240658
  • Produktnummer: 19556464
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 679 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 12'555 KB
  • Auflage: 2. Auflage

9 weitere Werke von John (Hrsg.) Shi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.