Produktbild
David S. Shields

Southern Provisions

The Creation and Revival of a Cuisine

Buch

Southern food is America's quintessential cuisine. From creamy grits to simmering pots of beans and greens, we think we know how these classic foods should taste. Yet the southern food we eat today tastes almost nothing like the dishes our ancestors enjoyed, because the varied crops and livestock that originally defined this cuisine have largely disappeared. Now a growing movement of chefs and farmers is seeking to change that by recovering the rich flavor and diversity of southern food. At the center of that movement is historian David S. Shields, who has spent over a decade researching early American agricultural and cooking practices.  In… Mehr

CHF 28.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-226-42202-2
  • EAN: 9780226422022
  • Produktnummer: 19707095
  • Verlag: The University of Chicago Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.3 cm x D2.7 cm 598 g
  • Gewicht: 598
  • Sonstiges: General (US: Trade)

5 weitere Werke von David S. Shields:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.