Food Factors for Cancer Prevention
Chemoprevention is currently regarded as one of the most promising avenues for the control of cancer, with human epidemiological and animal studies indicating that the risk of cancer may be modified by changes in diet. Over 100 papers are collected in this volume, the proceedings of the International Conference on Food Factors: Chemistry and Cancer Prevention, held in Hamamatsu, Japan, in December 1995. Special emphasis is placed on chemical, biological, and molecular properties of phytochemicals in teas, fruit, vegetables, herbs, and spices, and on their potential for cancer prevention. Also discussed are the cancer-preventive effects of vit…
Mehr
CHF 166.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Osawa, Toshihiko (Hrsg.) / Terao, Junji (Hrsg.) / Watanabe, Shaw (Hrsg.) / Yoshikawa, Toshikazu (Hrsg.)
- ISBN: 978-4-431-67019-3
- EAN: 9784431670193
- Produktnummer: 16294049
- Verlag: Springer Japan
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 696 S.
- Masse: H27.9 cm x B21.0 cm x D3.7 cm 1'666 g
- Auflage: 1997
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 1666
1 weiteres Werk von Hajime (Hrsg.) Ohigashi:
Bewertungen
Anmelden