Catherine Jones
Eating for Pregnancy: The Essential Nutrition Guide and Cookbook for Today's Mothers-To-Be
Buch
The highly popular pregnancy cookbook, now bigger and better than ever
CHF 24.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Hudson, Rose Ann
- ISBN: 978-0-7382-1352-1
- EAN: 9780738213521
- Produktnummer: 4360696
- Verlag: Da Capo Pr Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 472 S.
- Masse: H23.1 cm x B17.7 cm x D3.8 cm 805 g
- Auflage: 2. A.
- Gewicht: 805
Über den Autor
Catherine Jones, graduate of La Varenne Culinary School in France and freelance food, health, and travel writer, is also the author of Eating for Lower Cholesterol. She lives in Bethesda, Maryland, with her husband and two children. www.catherinejonescooks.comRose Ann Hudson, RD, LD, a perinatal nutritionist and registered dietitian at Inova Fairfax Hospital, counsels both high-risk patients and women experiencing healthy pregnancies. She is the mother of two daughters and lives in Rockville, Maryland, with her family.
73 weitere Werke von Catherine Jones:
Ebook (EPUB Format)
CHF 64.50
Ebook (PDF Format)
CHF 64.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.