Produktbild
Waldron, Keith W. (Institute of Food Research, UK) (Hrsg.)

Handbook of Waste Management and Co-Product Recovery in Food Processing

Buch

Chapters in Volume 2 focus on the transformation of food co-products using microorganisms and enzymes, advanced methods to optimise food manufacturing, such as closed-loop factories, non-food uses of food waste co-product and commercialization issues.

CHF 349.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84569-391-6
  • EAN: 9781845693916
  • Produktnummer: 13460993
  • Verlag: Elsevier Science & Technology
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 680 S.
  • Masse: H23.9 cm x B15.8 cm x D4.4 cm 1'152 g
  • Gewicht: 1152
  • Sonstiges: Postgraduate, Research & Scholarly

Über den Autor


Keith Waldron is Research Leader and Director of the NRP Biorefinery Centre at the Institute of Food Research, UK.

1 weiteres Werk von Waldron, Keith W. (Institute of Food Research, UK) (Hrsg.):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.