Produktbild
Daniel Boulud

Daniel: My French Cuisine

Buch

The definitive cookbook from one of America's most respected and successful chefs.

CHF 73.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bigar, Sylvie / Buford, Bill (Solist)
  • ISBN: 978-1-4555-1392-5
  • EAN: 9781455513925
  • Produktnummer: 14466931
  • Verlag: Grand Central Publ
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Masse: H28.4 cm x B26.3 cm x D4.0 cm 2'613 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 2613

Über den Autor


Daniel Boulud is a world-renowned French chef. He owns prestigious restaurants in New York, Miami, Palm Beach, London, Vancouver, and Singapore. He has won James Beard Foundation awards for ´Outstanding Restaurant´ (for Daniel in 2010), ´Outstanding Restaurateur´ (2006), ´Best Chef, New York City´ (1992), and ´Outstanding Chef of the Year´ (1994). The French Government made him a Chevalier de la Legion d´Honneur in 2006. He has served on the board of Citymeals-on-wheels since 1999, and he has received the ´Culinary Humanitarian´ in 2007. Boulud also serves as Chairman of the Bocuse d´Or USA Foundation.

11 weitere Werke von Daniel Boulud:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.