Produktbild
Chi-Tang (Hrsg.) Ho

Food Phytochemicals for Cancer Prevention II: Teas, Spices, and Herbs

Buch

This book examines the health effects of phytochemicals in beverages, spices, and Oriental herbs. Features chapters on the suppression of active oxygen species by natural antioxidants. Reviews analysis and biological activity of phytochemicals in ginger, licorice, sesame, turmeric, and other Oriental medicinal plants. Presents recent studies of the health effects of green tea and tea polyphenols. Describes phytochemicals in food spices and coloring agents and theirmodulation of carcinogenesis as well as their biochemical, immunological, and molecular mechanisms.

CHF 85.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Osawa, Toshihiko (Hrsg.) / Huang, Mou-Tuan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8412-2769-9
  • EAN: 9780841227699
  • Produktnummer: 22306918
  • Verlag: OXFORD UNIV PR
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1994
  • Seitenangabe: 358 S.
  • Masse: 54'431 g
  • Reihenbandnummer: 547
  • Gewicht: 54431

24 weitere Werke von Chi-Tang (Hrsg.) Ho:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.