Produktbild
Jeff Miller

Food Studies

Buch

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

CHF 47.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Deutsch, Jonathan
  • ISBN: 978-1-84520-681-9
  • EAN: 9781845206819
  • Produktnummer: 5378090
  • Verlag: Bloomsbury 3PL
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 219 S.
  • Masse: H23.1 cm x B15.7 cm x D2.0 cm 372 g
  • Auflage: English
  • Gewicht: 372

Über den Autor


Jeff Miller, Colorado State University.Jonathan Deutsch, Kingsborough Community College and Graduate Center, City University of New York.

100 weitere Werke von Jeff Miller:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.