Jeff Miller
Food Studies
Buch
A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.
CHF 47.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Deutsch, Jonathan
- ISBN: 978-1-84520-681-9
- EAN: 9781845206819
- Produktnummer: 5378090
- Verlag: Bloomsbury 3PL
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 219 S.
- Masse: H23.1 cm x B15.7 cm x D2.0 cm 372 g
- Auflage: English
- Gewicht: 372
Über den Autor
Jeff Miller, Colorado State University.Jonathan Deutsch, Kingsborough Community College and Graduate Center, City University of New York.
100 weitere Werke von Jeff Miller:
Ebook (EPUB Format)
CHF 17.90
Ebook (EPUB Format)
CHF 3.00
Ebook (EPUB Format)
CHF 3.85
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.