Produktbild
Shmuel (Hrsg.) Yannai

Dictionary of Food Compounds with CD-ROM

Buch

CHF 1,165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-8351-4
  • EAN: 9781420083514
  • Produktnummer: 23140058
  • Verlag: Taylor & Francis Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 2346 S.
  • Masse: H28.7 cm x B22.3 cm x D6.9 cm 3'484 g
  • Auflage: 2 New edition
  • Gewicht: 3484
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Dr. Shmuel Yannai, D. Sc., a professor (emeritus since 2006) at Technion-Israel Institute of Technology, Department of Biotechnology and Food Engineering, is a world authority in food chemistry. He is known for his work on metabolic transformation and elimination of toxic, mutagenic and carcinogenic compounds in biological systems, anticarcinogenic effects of compounds, and the elimination of toxic metals from foods and drinking water. He has also researched the disinfection of agricultural produce by treatment with ozone, the characterization and inactivation of food allergens, and the effect of chromium on carbohydrate metabolism in healthy and diabetic patients.

2 weitere Werke von Shmuel (Hrsg.) Yannai:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.