Produktbild
Samin Nosrat

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

Ebook (EPUB Format)

Now a Netflix series! New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards Named one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, The Atlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, Tampa Bay Times, Tasting Table, Modern Farmer, Publishers Weekly, and more. A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared America's next great cookin… Mehr

CHF 18.85

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: MacNaughton, Wendy (Illustr.)
  • ISBN: 978-1-4767-5385-0
  • EAN: 9781476753850
  • Produktnummer: 20208217
  • Verlag: Simon + Schuster Inc.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 480 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 121'069 KB
  • Abbildungen: 4-c illus t-o; 3 gatefolds;

Über den Autor


Samin Nosrat with illustrations by Wendy MacNaughton

7 weitere Werke von Samin Nosrat:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.