Produktbild
Elspeth Probyn

Eating the Ocean

Buch

In Eating the Ocean Elspeth Probyn investigates the profound importance of the ocean and the future of fish and human entanglement. On her ethnographic journey around the world's oceans and fisheries, she finds that the ocean is being simplified in a food politics that is overwhelmingly land based and preoccupied with buzzwords like local and sustainable. Developing a conceptual tack that combines critical analysis and embodied ethnography, she dives into the lucrative and endangered bluefin tuna market, the gendered politics of sustainability, the ghoulish business of producing fish meal and fish oil for animals and humans, and the long hist… Mehr

CHF 36.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8223-6235-7
  • EAN: 9780822362357
  • Produktnummer: 19687937
  • Verlag: Duke University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 202 S.
  • Masse: H23.1 cm x B15.3 cm x D1.5 cm 277 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 277

Über den Autor


Elspeth Probyn is Professor of Gender and Cultural studies, University of Sydney and the author of the 2016 publication Eating The Ocean

20 weitere Werke von Elspeth Probyn:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.