Produktbild
Paul W. Chapman

Producing Broilers and Fryers - An Instructional Article on Raising Chickens

Buch

This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience. Each publication has been professionally curated and includes all details on the original source material. This particular instalment, Producing Broilers and Fryers contains information on raising poultry. It is intended to illustrate aspects of poultry production and serves as a guide for anyone wishing to obtain a general knowledge of the subject and understand the field in its historical context. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editi… Mehr

CHF 12.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4465-3531-8
  • EAN: 9781446535318
  • Produktnummer: 11076274
  • Verlag: Read Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 46 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.2 cm 72 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 72

4 weitere Werke von Paul W. Chapman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.