Produktbild
Harry M. Lamon

Ducks and Geese

Buch

Excerpt: ...the Bureau of Animal Industry, U. S. Department of Agriculture.) Picking.. After scalding the picker starts removing the feathers. In doing this the duck is held either on the lap or on a board nailed to the side of the feather box. The feathers on the breast are picked first, then working down toward the tail, pulling the feathers with the grain. The soft body feathers as plucked are thrown into the feather box, the coarser feathers being thrown on the floor. The main wing and tail feathers are left on as are likewise some of the feathers of the neck next the head. The most troublesome part of picking ducks is removing the down.… Mehr

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-153-65474-6
  • EAN: 9781153654746
  • Produktnummer: 14785379
  • Verlag: Books LLC, Reference Series
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 64 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.9 cm x D0.3 cm 145 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 145

18 weitere Werke von Harry M. Lamon:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.