Produktbild
Massimo Montanari

Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation

Ebook (EPUB Format)

Massimo Montanari draws readers into the far-flung story of how local and global influences came to flavor Italian identity. The fusion of ancient Roman cuisine-which consisted of bread, wine, and olives-with the barbarian diet-rooted in bread, milk, and meat-first formed the basics of modern eating across Europe. From there, Montanari highlights the importance of the Italian city in the development of gastronomic taste in the Middle Ages, the role of Arab traders in positioning the country as the supreme producers of pasta, and the nation's healthful contribution of vegetables to the fifteenth-century European diet. Italy became a receiving… Mehr

CHF 36.10

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Brombert, Beth Archer (Übers.)
  • ISBN: 978-0-231-53508-3
  • EAN: 9780231535083
  • Produktnummer: 22651795
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 594 KB

Über den Autor


Massimo Montanari. Translated by Beth Archer Brombert

19 weitere Werke von Massimo Montanari:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.