Produktbild
Meri Raffetto

Glycemic Index Cookbook for Dummies

Buch

Provides information on how to use the glycemic index to achieve weight loss and increase metabolism, and offers 150 recipes to make such items as appetizers, snacks, soups, salads, entrees, side dishes, and desserts using low-glycemic staples.

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Rust, Rosanne
  • ISBN: 978-0-470-87566-7
  • EAN: 9780470875667
  • Produktnummer: 7921465
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Masse: H23.1 cm x B18.7 cm x D2.2 cm 594 g
  • Abbildungen: col. ill
  • Gewicht: 594

Über den Autor


Meri Raffetto , RD, is a registered dietitian and recognized professional in the area of nutrition and wellness; she has been featured in Healthy Living Magazine and the Chicago Tribune . She is the founder and CEO of reallivingnutrition.com and author of The Glycemic Index Diet For Dummies . Rosanne Rust , MS, RD, LDN, is a registered dietitian, freelance writer, and online weight-loss coach for Real Living Nutrition Services.

11 weitere Werke von Meri Raffetto:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.