Produktbild
Michael Ruhlman

Ratio

The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking

Ebook (EPUB Format)

WHEN YOU KNOW A CULINARY RATIO, IT'S NOT LIKE KNOWING A SINGLE RECIPE, IT'S INSTANTLY KNOWING A THOUSAND.Why spend time sorting through the millions of cookie recipes available in books, magazines, and on the Internet? Isn't it easier just to remember 1-2-3? That's the ratio of ingredients that always make a basic, delicious cookie dough: 1 part sugar, 2 parts fat, and 3 parts flour. From there, add anything you want -- chocolate, lemon and orange zest, nuts, poppy seeds, cinnamon, cloves, nutmeg, almond extract, or peanut butter, to name a few favorite additions. Replace white sugar with brown for a darker, chewier cookie. Add baking powder… Mehr

CHF 13.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4165-6612-0
  • EAN: 9781416566120
  • Produktnummer: 14618409
  • Verlag: Simon + Schuster Inc.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 272 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'213 KB

Über den Autor


Michael Ruhlman

45 weitere Werke von Michael Ruhlman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.