Produktbild
Richard Betts

The Essential Scratch & Sniff Guide to Becoming a Whiskey Know-It-All

Know Your Booze Before You Choose

Buch

A clever distillation of America's favorite libation, by the New York Times best-selling authors of The Essential Scratch & Sniff Guide to Becoming a Wine Expert. Whiskey fever is sweeping the nation. Every day, craft distilleries are popping up in remote counties and urban centers, offering a wealth of great choices to consumers--and just as many puzzlements.

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: English Sacca, Crystal / MacNaughton, Wendy
  • ISBN: 978-0-544-52060-8
  • EAN: 9780544520608
  • Produktnummer: 17389387
  • Verlag: Houghton Mifflin Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 22 S.
  • Masse: H25.5 cm x B20.5 cm x D1.4 cm 517 g
  • Abbildungen: full-color illustrations
  • Gewicht: 517

Über den Autor


RICHARD BETTS, featured in the New York Times and Food & Wine, is the founder of Betts & Scholl, Scarpetta, Sombra Mezcal, and Tequila Astral. CRYSTAL ENGLISH SACCA is an award-winning advertising art director. WENDY MacNAUGHTON's work has appeared in the New York Times and the Wall Street Journal.

27 weitere Werke von Richard Betts:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.