Produktbild
Tom D. (Hrsg.) Dillehay

From Foraging to Farming in the Andes

New Perspectives on Food Production and Social Organization

Ebook (PDF Format)

Archeologists have always considered the beginnings of Andean civilization from c.13,000 to 6,000 years ago to be important in terms of the appearance of domesticated plants and animals, social differentiation, and a sedentary lifestyle, but there is more to this period than just these developments. During this period, the spread of crop production and other technologies, kinship-based labor projects, mound-building, and population aggregation formed ever-changing conditions across the Andes. From Foraging to Farming in the Andes proposes a new and more complex model for understanding the transition from hunting and gathering to cultivation.… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-139-06600-6
  • EAN: 9781139066006
  • Produktnummer: 13802156
  • Verlag: Cambridge University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 0 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 15'888 KB

8 weitere Werke von Tom D. (Hrsg.) Dillehay:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.