Produktbild
Lora Arduser

The Professional Caterer's Handbook: How to Open and Operate a Financially Successful Catering Business [With CDROM]

Buch

Do you need a comprehensive book on how to plan, start and operate a successful catering operation? This is it--an extensive, detailed manual that shows you step by step how to set up, operate and manage a financially successful catering business. No component is left out of this encyclopedic new book explaining the risky but potentially highly rewarding business of catering. Whether your catering operation is on-premise, off-premise, mobile, inside a hotel, part of a restaurant, or from your own home kitchen--you will find this book very useful. You will learn the fundamentals: profitable menu planning, successful kitchen management, equipme… Mehr

CHF 101.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Brown, Douglas R.
  • ISBN: 978-0-910627-60-3
  • EAN: 9780910627603
  • Produktnummer: 17632060
  • Verlag: Atlantic Pub Co (Fl)
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 624 S.
  • Masse: H28.4 cm x B22.1 cm x D4.3 cm 1'928 g
  • Abbildungen: CDROM
  • Gewicht: 1928

17 weitere Werke von Lora Arduser:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.