Produktbild
Catherine Atkinson

Preserves

Buch

Homemade preserves are delicious, easy to make and the perfect gift; these wonderfully tasty, fragrant condiments and confections cover every kind of jams, jellies, pickles, sweet relishes and mustards, with every recipe shown step by step and a guide to ingredients and techniques.

CHF 14.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78019-171-3
  • EAN: 9781780191713
  • Produktnummer: 13321802
  • Verlag: Anness Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H21.3 cm x B18.4 cm x D1.5 cm 590 g
  • Abbildungen: over 220 photographs
  • Gewicht: 590
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Catherine Atkinson is a trained Cordon Bleu chef and has worked in numerous restaurants. She currently works as a full-time writer and food consultant, contributing to various food and lifestyle magazines. Maggie Mayhew is a freelance food writer and home economist, contributing to national women's magazines. She has been the Cookery Editor of Home Magazine, and Deputy Food and Wine Editor of Living magazine.

81 weitere Werke von Catherine Atkinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.