Produktbild
Daniel Boulud

Letters to a Young Chef, 2nd Edition

Buch

Second edition. Part memoir, part advice book and part recipe book, this is an updated edition of the delicious celebration of the art of cooking.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-465-09342-7
  • EAN: 9780465093427
  • Produktnummer: 22235867
  • Verlag: Basic Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H13.9 cm x B20.8 cm x D1.7 cm 216 g
  • Gewicht: 216
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Daniel Boulud was born in France in 1955 and trained under renowned chefs Roger Verge, Georges Blanc, and Michel Guerard. He moved to the United States, where he served as Executive Chef at Le Cirque in New York. In 1993 he opened Daniel, Zagat's top-rated New York restaurant for two years running, followed by Café Boulud and DB Moderne. Among numerous other awards, he has been named Chef of the Year by Bon Appétit, and has received Gourmet's Top Table award. He lives in New York City.

11 weitere Werke von Daniel Boulud:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.