Produktbild
Lloyd B. (Hrsg.) Bullerman

Fumonisins in Food

Buch

The contents of this book are the proceedings of the ACS symposium, Fumonisins in Food, which was held April 4-6, 1995, at the American Chemical Society National Meeting in Anaheim, CA. This symposiQm, which was international in scope, brought together researchers from diverse backgrounds in academia, government, and industry. Thirty-three speakers discussed topics ranging from the analysis offumonisins to toxicology and regulatory aspects. The fumonisins became the spotlight of mycotoxin research in 1988, when re­ searchers at the South African Medical Research Council isolated and structurally charac­ terized the fumonisins. Since 1988, the… Mehr

CHF 264.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Devries, Jonathan W. (Hrsg.) / Jackson, Lauren S. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-306-45216-1
  • EAN: 9780306452161
  • Produktnummer: 3212993
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1996
  • Seitenangabe: 420 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D2.7 cm 983 g
  • Auflage: 1996
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 983

2 weitere Werke von Lloyd B. (Hrsg.) Bullerman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.