Richard Olney's French Wine and Food: A Wine Lover's Cookbook
One of America's foremost chefs takes readers on a tour of the wine regions of France, presenting menus that reflect the traditional cuisine of the area, complemented by his selection of local wines. This is one of the most evocative collections of menus I have ever encountered. And no one else writes so eloquently about wine.--Paula Wolfert. Color photos.
CHF 24.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-56656-226-3
- EAN: 9781566562263
- Produktnummer: 9443698
- Verlag: Interlink Pub Group Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1997
- Seitenangabe: 128 S.
- Masse: H24.5 cm x B18.8 cm x D0.9 cm 408 g
- Auflage: AMERICAN
- Gewicht: 408
13 weitere Werke von Richard Olney:
Bewertungen
Anmelden