Novel Food Processing Technologies
Reflecting current trends in alternative food processing and preservation, this reference explores the most recent applications in pulsed electric field (PEF) and high-pressure technologies, food microbiology, and modern thermal and nonthermal operations to prevent the occurrence of food-borne pathogens, extend the shelf-life of foods, and improve
CHF 295.40
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Tapia, Maria S. (Hrsg.) / Cano, M. Pilar (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-203-99727-7
- EAN: 9780203997277
- Produktnummer: 13830294
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 720 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 9'322 KB
- Abbildungen: 30 schwarz-weiße Fotos, 82 schwarz-weiße Tabellen
7 weitere Werke von Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas:
Bewertungen
Anmelden