Culinary Institute of America
Amish and Mennonite
Buch
What better way for young readers to understand other people than by getting a taste of their food! Each American region and ethnic group has its own unique cooking culture and food traditions. The books in this series will help readers gain a greater comprehension of the United States' cultural regions--while at the same time, the books provide a wealth of cooking instruction and the opportunity for kitchen experiences that are both safe and fun.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Therrien, Patricia / Libal, Joyce (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-59084-612-4
- EAN: 9781590846124
- Produktnummer: 1497891
- Verlag: Mason Crest Publ
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 65 S.
- Masse: H20.9 cm x B20.5 cm x D1.0 cm 354 g
- Gewicht: 354
- Sonstiges: Ab 10 - 13 J.
46 weitere Werke von Culinary Institute of America:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.