Malting and Brewing Science: Hopped Wort and Beer, Volume 2
These two exceptional volumes, both part of the second edition of a we ll established textbook, explore the biological, biochemical and chemi cal aspects of malting and brewing science. Focusing on the scientific principles behind the selection of raw materials and their processing, these two insightful text include brief descriptions of the equipmen t used.
CHF 304.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Young, Tom W. / Stevens, R. / Briggs, D. E.
- ISBN: 978-0-8342-1684-6
- EAN: 9780834216846
- Produktnummer: 8528146
- Verlag: Springer Us
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1982
- Seitenangabe: 536 S.
- Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.4 cm 963 g
- Auflage: 1982
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 963
3 weitere Werke von J. S. Hough:
Bewertungen
Anmelden