Produktbild
Mohidus Samad (Hrsg.) Khan

Pesticide Residue in Foods

Sources, Management, and Control

Buch

This book presents an in depth study of different aspects of pesticide use in food production. The text covers the sources of pesticide residues in foods, relevant health and environmental concerns, degradation of pesticides after their use, and available laws and regulations to regulate pesticide use. In addition, different pesticide management techniques, such as: reduction of pesticide residues in grains and foods, alternatives to conventional pesticides, and prospects of organic farming are also covered.Pesticide Residue in Foods: Sources, Management, and Control aims to raise awareness of the proper use of these chemicals in order to low… Mehr

CHF 192.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Rahman, Mohammad Shafiur (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-52681-2
  • EAN: 9783319526812
  • Produktnummer: 22068212
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 200 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D1.7 cm 489 g
  • Abbildungen: Book; 10 schwarz-weiße und 10 farbige Abbildungen, Bibliographie
  • Gewicht: 489

Über den Autor


93032379

4 weitere Werke von Mohidus Samad (Hrsg.) Khan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.