Produktbild
Linda (Hrsg.) Harvey

Practical Fermentation Technology

Ebook (PDF Format)

This book is intended to aid the beginner, or less experienced fermentation scientist, by bringing together and setting down practical experiences in fermentation technology, with contributions from academic and industrial scientists and engineers with many years experience of carrying out fermentation processes of different types, from bench-top right up to the largest industrial production scales. It focuses on the practical skills and associated problems, cross-referencing to appropriate reading material dealing with the underpinning science or engineering where relevant. The book begins with a brief background on the development of ferme… Mehr

CHF 148.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: McNeil, Brian (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-470-72528-3
  • EAN: 9780470725283
  • Produktnummer: 13799121
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 402 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'638 KB

Über den Autor


Dr Brian McNeil, Dr Linda Harvey, Strathclyde Fermentation Centre, Department of Biosciences, Strathclyde University Leading centre for fermentation research and consultancy in the UK.

1 weiteres Werk von Linda (Hrsg.) Harvey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.